6 livsvigtige fordele ved at vandre

N

Hjernen

Du bliver mere skarp, får bedre hukommelse og din kreativitet øges naturligt
N

Vægten

Du kan tabe overflødige kilo, idet du ved lavt tempo (ift. løb) primært forbrænder fedt og ikke kulhydrater)
N

Psyken

Du vil føle dig gladere, som følge af en positiv ændring af hjernens kemi.
N

Leddene

Du skåner dine led og kroppen i det hele taget, fordi du ikke, som ved løb, udsættes for belastende stød.
N

Knoglerne

Du stimulerer kroppen til at styrke dine knogler når du går i raskt tempo – gerne i kuperet terræn.
N

Hjertet

Dit blottryk og kolesteroltal falder.

Vandring vander sjælen

Vandring er kendt som en metode, der gennem århundreder har banet vej for nye erkendelser og indsigter. Vandring vander sjælen. Metoden er en unik mulighed for, at du tillader dig selv at ‘afmontere hovedet og tilsluttet kroppen’.

Det er nemlig langt fra alt, du kan tænke dig til. De svar og beslutning, der er rigtige for dig – og ikke mindst de livsforandrende erkendelser – skal ofte mærkes. Det er det, vandring kan: Få dig til at mærke – dig selv og hvad der er den rette vej for dig.

Når du vandrer, udfordrer du din vanetænkning. Den tænkning, der ofte bremser dig, fordi den er baseret på ‘plejer’ og måske også frygten for det ukendte.

Når du bliver et med naturen, bliver du et med dig selv.

Hvor ofte giver du dig selv tid og lov til at fokusere 100% på dig og dit liv?

Med YourNextStep kan du komme på vandretur i Tramuntanabjergene, på en Walk’n Reflect tur i naturen på Sydfyn – og du har også mulighed for at høre Michael Fjeldgaard fortælle om hvordan vandring har påvirket hans livs til et foredrag.

I en presset hverdag kan det være svært at finde roen til at mærke, om du er på vej i den rigtige retning – med dig selv, med dit liv, med din virksomhed. Der er løbende både små og store beslutninger, der skal tages og du vil garanteret gerne træffe de rigtige.

I en verden hvor tid er en kostbar ressource, bliver det vigtigere og vigtigere at prioritere den rigtigt. At tage dig tiden til at finde din rette vej i livet, er den største gave, du kan give dig selv. Når du giver dig selv opmærksomhed, vil du finde ind til det, der er allervigtigst for dig. Min erfaring er, at det kræver nærvær og fordybelse at lægge de bedste livsplaner og at tage de bedste beslutninger.

En krop i bevægelse i naturen kobler hovedet fra, så du ikke længere tænker dig frem til den rette beslutning – du mærker den. Gennem vandring i den stille natur får dit sind mulighed for at åbne sig, så det kan høre de svar, der ligger gemt i dit ubevidste.
Det er forskelligt fra person til person, hvor langt tid det tager at tilslutte kroppen. Du kan dog være sikker på, at når du først overgiver dig, så vil nye vinkler på udfordringer og nye måder at være i verden på dukke op.

Jeg vandrer selv meget. Både for min fornøjelses skyld, fordi mit sind og min sjæl slapper af, når jeg er i naturen. Men også – og ikke mindst – når jeg har brug for at tage en personlig proces til næste niveau. I den sammenhæng er naturen et eminent sted at opholde sig.
Jeg har bl.a. oplevet, hvordan vandring i bjergene på Gran Canaria hjalp mig med at tage beslutninger, som har bidraget til, at jeg i dag lever på en måde, som er i overensstemmelse med de ønsker og mål, jeg har for min tilværelse.

Med de nye indsigter kan du gå ud i verden som den allerbedste version af dig selv. Fordi du ved præcis, hvor du vil hen med dig liv.
Du har kun et liv – hvordan vil du gerne leve det? Stil dig selv spørgsmålet: ”det liv jeg har lige nu, lever jeg det, på den måde jeg ønsker at leve det?”

Vil du med ud at vandre?